Acrylox boot letters

115.00

Type hieronder je tekst.

Beschrijving

ACRYLOX BOOT LETTERS.

De Acrylox boot letters geven een unieke en luxe uitstraling aan je boot. De letters kunnen worden gebruikt voor je bootnaam, thuishaven of registratienummer. De acrylox letters zijn de perfecte manier om je boot of vaartuig meer identiteit te geven. Ze maken het plaatje compleet. We leveren ook RVS Look boot en 3D Boot letters

SPECIFICATIES.

De Axrylox letters zijn 8 mm diep. 

MONTAGE.

Voor bevestiging direct op de boot worden de Acrylox letters montage klaar geleverd. Inclusief handige mal om de letters op de juiste plek te monteren. De letters zijn niet zelfklevend en kunnen doormiddel van een sterke dubbelzijdige tape of kit op de boot worden gemonteerd. Op aanvraag leveren we de letters voorzien van een lijmfilm. Het is belangrijk om de boot van te voren goed schoon en vetvrij te maken. Voor een optimale hechting kunnen de achterkanten van de letters eerst nog lichtjes worden opgeschuurd. 

DE AFMETING.

De lengte van de tekst wordt in verhouding tot de hoogte gemaakt. De hoogte is altijd de totale hoogte van de tekst. Dit kan betekenen dat niet alle letters in je bootnaam even hoog zijn. Dit is afhankelijk van welk lettertype je gebruikt, of er letters met lange stokken in je tekst zitten en/of deze bijvoorbeeld in blokletters/hoofdletters is getypt. Zo steekt een kleine letter j bijvoorbeeld meer uit aan de onderkant terwijl een h uitsteekt naar de bovenkant. We spreken daarom altijd van de totale hoogte of breedte van een tekst. De hoogte is beschikbaar in 10,12 en 15 cm. De lengte van de tekst wordt in verhouding geschaald. Liever een andere afmeting? Neem dan even contact met ons op.

LETTERTYPE.

Soms is het niet mogelijk om de letters te produceren omdat deze bijvoorbeeld te dun of te klein worden in het gekozen lettertype op de gekozen afmeting. We kijken altijd eerst of het mogelijk is om de letters te snijden. Is dit niet mogelijk dan kan een ander lettertype of een andere afmeting gekozen worden of we kunnen de bestelling annuleren.

BESCHIKBARE KLEUREN.

Acrylox boot letters zijn verkrijgbaar in verschillende ral kleuren. De kleuren zwart en wit zijn ook leverbaar in een matte uitvoering. 

GARANTIE.

Omdat we geen zicht hebben op de omstandigheden waar de letters in worden geplaatst kunnen we helaas geen garantie geven op de houdbaarheid. 

LEVERTIJD.

De levertijd voor Acrylox boot letters is langer dan de levertijd voor stickers. De levertijd is 1-2 weken. Afhankelijk van de drukte en de voorraad kan de levertijd verschillen.
Neem contact met ons op voor de huidige levertijd.