Anti slip strips 3M

9.50

De transparante strips zijn 2,5 cm breed.

Beschrijving

ANTI SLIP STRIPS.

Voorkom valpartijen met de anti slip strips van 3M. De anti slip strips zijn 2,5 centimeter breed en worden in diverse lengte maten geleverd. De strips hebben een fijne korrel. Ze zijn transparant en vallen zo niet op. De anti slip strips zijn speciaal ontworpen voor natte ondergronden waar o.a. met blote voeten op gelopen wordt. Hierdoor zijn de strips ideaal voor het gebruik in boten of op surfplanken. De drukgevoelige zelfklevende achterkant zorgt voor meer veiligheid. De fijne structuur doet niet zeer aan de voeten. Plak de anti slip strips op delen waar je in- en uitstapt of op plekken waar het glad aanvoelt. Je kunt de strips ook op bijvoorbeeld het trapje plakken voor meer grip. Vergeet natuurlijk ook je surfplank of je douche niet.

ANTI SLIP STRIP AANBRENGEN.

Het is belangrijk om de plek waar je de anti slip strips wilt aanbrengen eerst goed schoon en vetvrij te maken. De strips kunnen hierna heel eenvoudig worden opgeplakt. Duw de strips stevig aan zodat de lijm deeltjes worden geactiveerd en de strip optimaal kan gaan hechten. Laat de strips na het opplakken even rusten. Hierdoor krijgen de strips een optimale hechting aan de ondergrond.

KLEUREN.

Standaard zijn de strips transparant van kleur. Op aanvraag kunnen we de strips ook in enkele andere kleuren leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

LEVERTIJD.

De anti slip strips worden in eigen productie gemaakt en worden standaard binnen 1-2 werkdagen verzonden.