Registratienummer stickers (2 stuks)

29.95

(set van 2)

Type hierboven je registratienummer.

Beschrijving

REGISTRATIENUMMER BOOT STICKERS.

De registratienummer boot stickers worden geheel op maat gemaakt in ons eigen machine park. Een registratienummer moet aan strenge eisen en voorwaarden voldoen. De sticker moet goed zichtbaar zijn, van kleur verschillen met de ondergrond, duurzaam zijn en niet snel loslaten. Daarom gebruiken we uitsluitend folies van 3M en Avery. Om de kwaliteit te garanderen vragen we naar de ondergrond van je boot. Dat de registratienummer boot stickers aan strenge eisen moeten voldoen betekend niet dat je hier geen mooie sticker van kan maken. Kies je lettertype en kleur om de sticker te personaliseren en bij je boot te laten passen. Combineer de y-nummer stickers bijvoorbeeld met de bootnaam- en thuishaven sticker. Hiermee creëer je een mooi geheel. 

HEB IK REGISTRATIENUMMER STICKERS NODIG?

Met de meeste motorboten, rubberboten, waterscooters en jetski’s ben je verplicht om je vaartuig te registreren voordat je mag varen op de Nederlandse binnenwateren. Je moet deze laten registreren als deze kleiner is dan 20 meter en de boot sneller kan varen dan 20 km/uur. Na de registratie bij het RDW ben je zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van het registratienummer/Y-nummer op je vaartuig. De stickers die je hiervoor gebruikt moeten aan onderstaande eisen voldoen. 

VOORWAARDEN EN AFMETINGEN RDW.

De registratienummer stickers hebben een lange levensduur en kunnen tegen water, zon en alle weersomstandigheden.
Op het registratiebewijs staat het registratienummer vermeld. Breng de stickers aan beide kanten van de motorboot, waterscooter of jetski aan.

Voorwaarden registratienummer.

– Het registratienummer moet goed zichtbaar zijn.
– De kleur van de sticker moet goed opvallen op de ondergrond. (licht van kleur op een donkere ondergrond, of donker van kleur op een lichte ondergrond)
– De bevestiging moet niet makkelijk loslaten.
– De tekens mogen niet snel vervagen of verloren gaan.
– De streepjes in het registratieteken zijn verplicht.

Als u het registratienummer zonder streepjes besteld voegen wij deze voor u toe. wilt u het registratienummer zonder streepjes ontvangen neem dan even contact met ons op of vermeld dit in de bestelnotitie op de afreken pagina.

Afmetingen registratienummer.

– Letters en cijfers van tenminste 150 mm hoog, 100 mm breed en met een stamdikte van tenminste 20 mm.
– Voor waterscooters en jetski’s geldt de volgende afmeting: Minimaal 100 mm hoog, 60 mm breed en 15 mm stamdikte.

Controleer altijd je registratienummer stickers na ontvangst.

De registratienummers worden handmatig overgetypt en geproduceerd. Controleer na ontvangst altijd of het registratienummer dat je ontvangen hebt klopt. 

 

WAT ALS MIJN STICKER NIET AAN DE EISEN VOLDOET?

Je stelt zelf je sticker samen en bent dus zelf verantwoordelijk voor de afmeting, kleur etc. Een registratienummer moet bijvoorbeeld altijd 15 cm hoog zijn. Je kunt ook kleiner bestellen. Wij kunnen hier niet aansprakelijk voor gesteld worden.  

HET PLAKKEN VAN DE STICKERS.

Als eerste is het belangrijk om de boot goed schoon en vetvrij te maken. De stickers hechten anders niet goed en vuiltjes zullen zichtbaar zijn onder de stickers. De stickers zijn contourgesneden. Ook wel plakletters genoemd. Daarna zijn de stickers voorzien van een applicatietape. Dit zorgt ervoor dat de letters op de juiste afstand van elkaar blijven. Je kunt de sticker zo in één keer op de juiste plek plakken. Bij je bestelling ontvang je een gratis rakel en een handige plakinstructie. Lees deze goed door zodat je goed voorbereid te werk gaat.

STICKERS PLAKKEN OP EEN RUBBERBOOT.

Het blijft lastig om stickers te plakken op een rubberboot. De stickers die we leveren zijn uitsluitend voor PVC Rubberboten zonder vuil werende coating en niet geschikt voor Hypalon of Neopreen boten. Houdt hier rekening mee bij het bestellen van uw stickers. Doordat we vanaf een afstand niet kunnen beoordelen welke ondergrond je rubberboot heeft en of deze ooit voorzien is van een vuil werende coating kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld als de stickers niet goed hechten. We staan 100% achter ons product maar door de hoge moeilijkheidsgraad wat betreft de ondergrond is dit materiaal helaas geen oplossing voor alle soorten rubberboten. 

LEVERTIJD.

We verzenden je bestelling altijd binnen 1-2 werkdagen. Afhankelijk van de drukte kan het voorkomen dat we je bestelling dezelfde werkdag nog verzenden. in het beste geval heb je je bestelling dan de volgende werkdag al in huis.